30 d’agost 2005

Oliana passa de .tk a .info

Sóc conscient de què la majoria dels que aterreu en aquest bloc és perquè esteu buscant-ne un altre: l'antic www.oliana.tk, que des de fa poc ha canviat el domini de primer nivell (.tk) pel .info, és a dir, www.oliana.info, amb l'avantatge addicional d'evitar la publicitat de la pàgina d'inici.

Vull aprofitar per donar l'enhorabona als responsables que hi ha al darrera d'aquesta web sobre Oliana. Si bé el fòrum segurament és la peça que més èxit té (per les polèmiques, les crítiques i els atacs personals), n'hi ha d'altres de força interessants, com la secció d'esports i els reportatges fotogràfics (trobo especialment interessant el de la festa major d'enguany).

Només lamentaria que els comentaris fora de to que es poden llegir en aquell fòrum de tant en tant distorsionessin la visió del poble d'Oliana per als que no el coneguin o faci temps que no s'hi passen. Ben mirat, els que fan aquest tipus de comentaris només són quatre gats, tot i que no paren de miolar i sovint no deixen llegir els comentaris interessants de debò.

Endavant les atxes!