24 de maig 2004

Ja està fet!

Acabo de posar en marxa el diari d'Oliana i per avui ja n'hi ha prou! Ara toca anar al llit i descansar perquè aquesta setmana es presenta força complicada de feina i hores de son. De fet, ja fa estona que hauria de ser al llit.

Bona nit i fins ben aviat!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Què passa, què no dorms?

Per cert, què no hi ha olianencs a la xarxa?

Salutacions d'un simpatitzant de L'H.

Alex Muntada ha dit...

Sovint vaig a dormir més tard de les 3 del matí, així que aquell dia tampoc em vaig passar gaire, però l'endemà havia d'anar a treballar i a aquella hora ja estava fet pols.

Quant als olianesos, encara no els he fet propaganda de la web i tampoc m'he dedicat a posar-hi gran cosa. Espero poder-hi dedicar una mica de temps aquest estiu, tot i que l'any passat pensava el mateix i, al final, no vaig tenir prou temps (o ganes, segons com es miri).

Per cert, encara que jo sóc d'Oliana, també visc a L'H!

Anònim ha dit...

hola gent, si que hi han olianesos per la web, el que passa que tots estan perduts i no hi ha cap lloc comú de trobada. Us envio un link: www.oliana.tk a veura que us sembla

Anònim ha dit...

hola hola!!! ke tal? kina sorpresa! Estic aki a la feina i avui no tinc gaires ganes de treballar, així ke e pensat, va ves a donar un cop d'ull per internet a veure ke surt d'oliana! el meu poble!! i m'haig trobat una foto de l'Alex!! jejeje m'ha fet molta gracia!!! be moltes salutacions desde les terres de lleida, ke ja comença a fer molta calor!!!!!!!!
Apa Ciau!!

Alex Muntada ha dit...

Hola Míriam... jo pràcticament m'he convertit en un pixapí perquè ja fa mooolt de temps que no pujo a Oliana però segueixo sentint-me més d'Oliana que d'enlloc.

Ara s'apropen les vacances i suposo que farem alguna escapadeta al Pirineu, que tinc moltes ganes d'anar-hi d'excursió.

Molts records!

Anònim ha dit...

Hola Àlex, sembla que realment està abandonat aquest blog. Els olianesos no te'l coneixen. Sembla que hi ha molta canya amb el www.oliana.tk, no? He entrat a mirar-ho i he topat amb la teva pàgina. Records. Spectrum (saps qui sóc, no?). PD. Les ulleres de sol no et donen cap anonimat.

Anònim ha dit...

Doncs sí que és veritat. Jo en realitat estava buscat el .tk (que me n'han parlat molt) i buscant buscant he trobat aquest lloc. Així que abans de mirar-me el .tk he pensat que podria fer algun comentari de cortesia, a veure si la cosa s'anima també per aquí!

Salut a tothom!

Alex Muntada ha dit...

Ja fa dies que tenia pendent de respondre't, Spectrum, sobretot perquè no tinc gens clar qui ets... :-)

Val a dir que si aquest blog està abandonat és perquè no hi dedico gaire temps. Suposo que el fet de no pujar a Oliana gaire sovint i no estar al corrent del que passa per allí és el que fa que em costi posar-hi més coses. És per això que tampoc n'he fet massa publicitat.

Salut!

Alex Muntada ha dit...

Hola Mireia, t'agraeixo el teu suport... Malauradament, si aquest blog no funciona és principalment per culpa meva.

Si bé és cert que la fòrmula d'aquesta web no és la d'un fòrum on tothom pot publicar el que vulgui, tal com passa a www.oliana.tk, m'agradaria comptar amb la col·laboració de més gent que hi publiqui notícies, articles o el que us plagui.

Ben aviat escriuré un article sobre com podeu fer-ho o com podeu ajudar-me a millorar el contingut d'aquest blog.

A reveure!

Mireia ha dit...

Hola Àlex!

Doncs em sembla una bona idea i pots comptar amb la meva col·laboració (en la mesura de les meves possibilitats). Ja veuràs com de mica en mica aquesta pàgina anirà prenent forma!

Així que, endavant amb aquest projecte!


Fins aviat,
Miriea

Anònim ha dit...

hola àlex que passa, no se't veu massa el pel per l'Esquaix. . .
L'altre dia vaig anar a la creu i vaig llegir que un sonat hi havia anat el dia 1 d'agost a les 5 del matí. . . no seràs tu??? Nomès dir-te que podries muntar excursions pels voltants d'oliana així entre tots podriem descobrir un entorn que per la majoria es desconegut... i així faríem poble, es una idea. .. ha per cert sóc el jordi de cal tomàs.
apa una abraçada

Anònim ha dit...

Ei Àlex,

Havia deixat abandonat el blog. Així que no saps qui sóc? Òstia, tenint en compte que tots tenieu el ditxós MSX... quines 'discusions' aquelles sobre quin aparatet era millor.

Ja coincidirem per l'Squaix.

Cuida't

Spectrum